Om
Narvik Klatreklubb

Narvik Klatreklubb, grunnlagt i 1999, er drevet av lidenskap for klatring og et sterkt fellesskap. Vi ønsker å videreføre tradisjonene fra de tidligere klubbene; Ofoten Klatreklubb og Narvik Klatreklubb.

I februar 2023 åpnet vi vår egen buldrehall, et resultat av hardt arbeid og dedikasjon fra våre medlemmer. Vi ønsker alle velkommen, enten du er erfaren klatrer eller nybegynner. Ung eller gammel. Sammen støtter og veileder vi hverandre i vår felles lidenskap for klatring.

Vårt fokus

Inkluderende lavterkseltilbud

Kjernen i vårt arbeid er å fremme klatring både innendørs og utendørs. Vi verdsetter ikke bare toppen, men også reisen og utfordringene underveis.

våre tilbud

Utendørs Klatring
Klubben er aktiv i å forbedre og vedlikeholde lokale klatrefelt, og vi jobber også med tilrettelegging og etablering av nye felt.
LINK-Se Klatrefelt

Innendørs Klatring
Vårt innendørstilbud omfatter 68° Nord buldrehall, driftet av klubben og anerkjent som en av regionens beste. I tillegg har vi en innendørshall for tauklatring, drevet av Kraft Treningssenter. Disse fasilitetene gir klatrere i alle aldre og på alle nivåer muligheten til å utvikle sine ferdigheter og nyte sporten året rundt.

Det sosiale
Fellesklatring hver onsdag kl. 19:00 i 68° Nord buldrehall, hvor du kan komme uten en klatrepartner og være sikker på å møte likesinnede klatrere. Vi arrangerer også filmkvelder, foredrag, og klatrekonkurranser for medlemmene, inkludert den årlige Polarcup. Vår klubb har også et årlig julebord, som er et av klubbens høydepunkter.

vår historie og tidslinje

- 1999: Narvik Klatreklubb stiftet.

- Tidlig 2000-tallet: Klubben begynner å forbedre lokale klatreområder, inkludert utvikling av utendørsarealer med grillplasser.

- 2004: Innendørs klatrehall åpnes, bygget på dugnad og finansiert gjennom sponsormidler

- 2023: Egen buldrehall åpnes, raskt annerkjent som en av regionens beste

- Nåtid: Klubben jobber med planer om å etablere en helt ny klatrehall for å løfte Narvik og Nord-Norge opp på det internasjonale klatrekartet

vår dugnadsånd

Dugnadsånden er sterk i Narvik Klatreklubb. Fra å bygge innendørs klatrehall, og vår buldrehall til å forbedre lokale klatreområder, er vår klubb stolt over å jobbe sammen for å gjøre vår sport bedre for alle.

våre sponsorer

Klubben er utrolig heldig som har flotte sponsorer som bidrar til vårt arbeid:

Sparebank 68° Nord
Nordkraft
Polar Kraft
LKAB
Losvik Bygg A/S
Montér
Narvik Rør
Lindahl Fargehandel
Sparebankstiftelsen 68
° Nord.

Styret

NKK Styret

Gjenget som forsøker å styre klubben til nye høyder...

Ønsker du å bidra i klubben, enten med organisatorisk hjelp, ruteskruing, fester, eller noe helt annet?